GO ASIAN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Go Asian. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 19:18 Volgens de app zou het ruim 45 min duren, maar binnen half uur was de bezorger er al. Eten was netjes verpakt en flink heet. Eigen Go Asian menu en mini loempia’s besteld. Het menu was heel goed en de kip was mals.
20 jun 2024 om 20:11 Perfect!!!
16 jun 2024 om 22:00 erg onsmakelijk
24 mei 2024 om 20:03 Prima eten
13 mei 2024 om 10:48 Shi lowkey took way too long but Icl gng that food was hittin, I was feelin orgasms in my mouth PRE TENSE. But goddamn that took long but the food was still hot.
10 mei 2024 om 19:35 Perfect
3 mei 2024 om 1:37 Eten was erg lekker. Had extra kip en een gekookt eitje erbij en daarvan vond ik de hoeveelheid prima. Verwacht alleen voor 18 euro toch een wel een flink bordje wok, van de rest vond ik het dus wat weinig.
25 apr 2024 om 20:52 Niet te vreten! Kip smaakte naar plastic. Alsof ze alles in de magnetron gegooid hebben en daarna in een bakkie gestopt. Dag geld.
17 apr 2024 om 20:06 Vriendelijke bezorger die binnen de aangegeven tijd kwam. Lekker eten. Goed warm bezorgd.
12 apr 2024 om 22:02 Hier gaan wij vaker bestellen! Duidelijk vers gemaakt (enorm merkbaar verschil met soortgelijks). Bestelling kwam eerder dan verwacht en was nog kokend heet. Echt toppie!
6 apr 2024 om 19:53 Altijd top
30 mrt 2024 om 20:02 Altijd super